Traiteur

Simon de Vogel Traiteur zorgt al jaren voor verse, gezonde en eenvoudig te verwarmen maaltijden. Ruim de helft van de toonbank in de winkel bestaat tegenwoordig uit kant en klare maaltijden en maaltijdcomponenten. Binnen ons assortiment zorgen wij ook dagelijks voor afwisseling en passen wij de gerechten aan. Bij warm weer zorgen wij voor verse maaltijdsalades, gazpacho en frisse gerechten. Is het koud, dan hebben wij heerlijke stamppotten, stevige soepen en pasta’s met romige sauzen.

Signature dishes

Dan zijn er natuurlijk onze klassiekers die nooit mogen ontbreken. De truffelravioli is onze 'signature dish', die moet er zijn, net zo als de boerenbami, de chili con carne en de gegrilde kippen er altijd zijn. Dagelijks zijn wij tot 19.00 uur open en kunt u de gerechten warm of koud meenemen. Kom gewoon uitzoeken waar u trek in heeft.

Overige gerechten

Daarnaast hebben wij dagelijks wisselende pasta’s. Lasagne bolognese of met geitenkaas, cabonare, arrabiata, artisjok, gorgonzola, pasta New York met lamsgehakt of limoen en peper. Stamppot andijvie, bietjes, prei of zuurkool, ovenschotels, stoofschotels met lam of varken, boeuff bourguignon etc. Ook voorgerechten, bijgerechten, desserts en kaas hebben wij voor u om uw diner compleet te maken.

In het seizoen

In de winter hebben wij rookworsten, boerenkool, zuurkool en onze beroemde erwtensoep. Het voorjaar is zo lekker: rabarber, venkel, raapstelen en natuurlijk asperges. Dan de zomer met allerlei verschillende salades, groentes en natuurlijk alle benodigdheden voor uw barbecue of buitenkeuken en dan liggen de pompoenen al weer klaar voor de soep, ravioli en ovenschotels. Kortom, wij passen onze gerechten aan. Elk seizoen zijn eigen specialiteiten. Dat houdt Simon de Vogel Traiteur lekker afwisselend en interessant voor elke seizoen….Nee, voor elke dag!

Traiteurspas

Wanneer u geregeld boodschappen doet bij ons in de winkel op de Frederik Hendriklaan 70, kunt u ook een traiteurpas aanvragen. Deze pas met chip is een klantenkaart waarmee u punten spaart. Bij elke € 10,- die u besteedt krijgt u een punt bijgeschreven op uw persoonlijke pas. Elke 50 punten is goed voor € 25,- aan boodschappen. Zo kunt u nog meer genieten van onze gerechten of wijnen. Vraag ernaar wanneer u in de winkel bent!Openingstijden

Maandag: 10.00 - 19.00 uur
Dinsdag: 10.00 - 19.00 uur
Woensdag: 10.00 - 19.00 uur
Donderdag: 10.00 - 19.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 19.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 19.00 uur
Zondag: 12.00 - 19.00 uur


Contact

Simon de Vogel, Traiteur
Frederik Hendriklaan 70
2582 BD, Den Haag

T: 070-3544375
M: info@simondevogel.nl
K.v.k.: 27096987